ورود به پنل کاربری
پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
دانشکده مدیریت

طراحی و تحلیل داده ها با استفاده از سامانه پرس لاین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۸ |

«طراحی و توزیع پرسشنامه و جمع‌آوری و تحلیل آماری داده‌ها از جمله گام‌های کلیدی، دشوار و زمان‌بر در انجام پایان‌نامه و تحقیقات دانشگاهی است. پُرس‌لاین، سامانه‌ای تحت‌ وب و آنلاین است که به دانشجویان این امکان را می‌دهد در محیطی فارسی، با چند درگ و دراپ، انواع سوالات را به همراه تصویر یا ویدئو به پرسشنامه خود اضافه کنند، لینک پرسشنامه را از طریق ایمیل یا به‌اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی به دست نمونه آماری مورد نظر برسانند و به صورت لحظه‌ای نتایج و گزارش‌های گرافیکی آماری دریافت کنند یا از داده‌ها به راحتی خروجی بگیرند.

کلیه دانشجویان و اساتید دانشکده می‌توانند از آدرس mgkhu.porsline.ir در این سامانه ثبت‌نام کنند و از امکانات کنونی و در حال گسترش پُرس‌لاین استفاده کنند. برای دریافت راهنمایی یا درخواست ویژگی جدید به support@porsline.ir ایمیل بزنید»

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 476 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر