ورود به پنل کاربری
یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ ( OLD SITE )
دانشکده مدیریت

اولین همایش ملی خیر ماندگار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۶ |
فعالیت های خیر و نوع‌دوستانه هر چند از دیر باز تا کنون در ایران رواج داشته است و محل تاثیرگذاری‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده‌اند اما به ندرت موضوع تحقیق و پژوهش پژوهشگران در زمینه های‌مختلف علمی قرار گرفته‌اند.
با توجه به حجم عظیمی از منابع خیر (مالی و غیر مالی) که هر ساله در حوزه‌های مختلف اجتماعی هزینه می‌شود، پژوهش در این زمینه برای بررسی، آسیب‌شناسی، اولویت‌بندی و بهبود استفاده از این منابع، ضروری است. از این رو در راستای پژوهش و تولید دانش در حوزه امر خیر اولین همایش ملی خیر ماندگار برگزار می‌گردد. که در اولین گام، مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران محور موضوعی این همایش قرار گرفته است.
از این رو از شما پژوهشگر گرامی در تولید اثار علمی در این زمینه دعوت به عمل می آید. باشد که با مشارکت در این رویداد علمی گامی نیکوکارانه در گسترش دانش امور خیر بر داشته شود.

• دبیرخانه اولین همایش خیر ماندگار
  • ALA-CONF.IR
  • 021-86015332

• نمایه شده در ISC و CIVILICA