کمک به زلزله زدگان کرمانشاه

همکاران محترم علمی و اداری

باسلام واحترام

در پی وقوع حادثه تلخ و مصیبت بار زمین لرزه در غرب کشور که به جان باختن و زخمی شدن جمعی از هموطنانمان در استان کرمانشاه منجر شده است .

مدیریت اداری و منابع انسانی دانشگاه برآن شدند تا با همت و یاری همکاران محترم اعضای هیت علمی و اداری دراین راه خیر مشارکت نمایند . لذا چنانچه همکاران محترم تمایل دارند کمک هایشان را به صورت نقدی از طریق شعب بانک ملی ، ملت، صادرات، رفاه، تجارت، سپه رسالت، شهر به شماره حساب  ۹۹۹۹۹ هلال احمر واریز نمایند.

در صورت تمایل به مشارکت غیر نقدی لیست اقلام ضروری به شرح ذیل ایفاد می گردد ، مستدعی است اقلام را در کرج به آقای منصور گنجعلی کارشناس مسئول امور اداری و در تهران به آقای تیموری ریاست دبیرخانه مرکزی تحویل نمایند . با هماهنگی به عمل آمده با دانشگاه رازی کرمانشاه، اقلام پس از جمع آوری به دانشگاه رازی تحویل می گردد .

·         پتوی سالم و تمیز

·         لوازم گرمایشی